Opis projektu

W tym projekcie miejsce to łączy w sobie półwieczny las mieszany i otwartą przestrzeń o zróżnicowanej rzeźbie terenu. Dlatego główną ideą zagospodarowania przestrzennego jest tutaj otwarcie perspektywy na kluczowe obszary od głównego domu poprzez system tarasów w kierunku zbiornika.

Architektura krajobrazu w tym projekcie łączy w sobie cechy zwykłego francuskiego parku i nowoczesnej skandynawskiej, nieco chaotycznej architektury. Wykorzystaliśmy rośliny wieloletnie i opracowaliśmy system ścieżek, który tworzy wystarczająco długie trasy, aby można było zwiedzać własną witrynę. Wszystko to sprawia, że ​​witryna stanowi organiczną kontynuację samego domu, rozwijając filozofię rozwiązań architektonicznych i planistycznych, którą uwzględniliśmy w projekcie.

MULTI RESIDENCE

Rzut piętra

Ogólny plan



Udostępnij projekt

Udostępnij projekt, który Ci się podoba w mediach społecznościowych!


Nasze projekty

Być może zainteresują Cię inne kierunki i projekty naszego biuro:

Napisz do nas

Odpowiemy na wszelkie pytania